tiistai 28. huhtikuuta 2015

BINGO!

Häihin voisi mahduttaa niin paljon kaikkea ihanaa ohjelmaa, että olen kohta todella suuren valinnanvaikeuden edessä! Uusin innostukseni: hääbingo! Olen katsellut näitä jo useampaan otteeseen, mutta en ole vielä päättänyt, haluanko häihimme bingoa vai ei. Lisäksi toinen kaasoni esitteli minulle löytämiään bingoja ja aloin taas pienen tauon jälkeen vähän innostua tästä ajatuksesta. Voisiko bingo sittenkin toimia juhlassamme? Olisiko se kuitenkin hauska pieni lisä? Voisiko bingo olla myös jäänmurtaja uusien vieraiden kanssa keskustelemisessa?

Tästäpä siis ideaa lähteä etsimään bingoja ja mitä enemmän niitä katselin, sitä enemmän aloin ihastua kauniisiin ja häiden teeman mukaan somistettuihin bingolappusiin, jotka olivat täynnä toinen toistaan hauskempia hääkommelluksia:




Bingo on tosiaan todella helppo muokata häiden teemaan sopivaksi sekä muokata itse, ja huomasin heti miettiväni, miten hyvin sen voisi sujauttaa myös osaksi kattausta^^ Perinteisen hääbingon ohella ihastuin tutustumisbingoajatuksesta (voi lukea esim. pitää enemmän valkkarista kuin punkusta/on syntynyt elokuussa/harrastaa juoksemista jne.) ja tämä saisi siis vieraat keskustelemaan toistensa kanssa. Ehkä tulen yhdistelemään molempia hyväksi kokonaisuudeksi. Ja olisihan bingossa muutenkin ajavietettä, jos jossain vaiheessa joutuu odottelemaan.

Tässä vielä muutamia minun silmääni pistäneitä hääbingokohtia. Haluaisin itse pitää meidän bingomme (jos siis sellainen tulee^^) positiivisena, sillä en halua, että bingossamme lukee "joku astuu morsiamen helmalle" ja tämän jälkeen kaikki lapset hyppivät helmani päällä :D Keskityn siis positiivisiin ajatuksiin ja asioihin, joita toivoisinkin hääpäivänämme tapahtuvan. Ja samalla minusta olisi mukavaa, ettei bingossa olevain päivänselviä tapahtumia, vaan jotain sellaista, mikä vaatii tarkkaa silmää. Tässä vähän suuntaa:

- kaasolla on kiire
- RYÖSTÖ!
- tutustut uuteen ihmiseen
- kitaraa viritetään
- ilonkyyneliä
- runo hääparille
- isä neuvoo hääparia
- bestman joraa
- kaaso nappaa hääkimpun
- tanssilattialla on ruuhkaa
- SELFIE!
- polttarijuttu
- joku muistelee papin puhetta
- joku nousee tuolille seisomaan
- hääpari yllättää
- bestman pelastaa tilanteen
- halaus
- vessaan on jonoa
- morsian vaihtaa kengät
- sulhanen vaimottelee
- tanssilattialla taivutetaan
- kaikki nauraa
- morsian kohentaa meikkiä
- joku breikkaa
- sormusta ihastellaan
- salamavalo räpsältää

Niin ja mitä palkinnoksi, kun voittaja voi olla pienestä lapsesta vanhukseen? Ja olisiko sopivaa palkita esim. 3-5 ensimmäistä? Mietin, että voisiko palkinto olla esimerkiksi pieni skumppapulle kauniilla narulla (aikuiselle) ja jos voittaja onkin lapsi, voisiko palkinto olla jokin isompi tikkari tai jokin muu herkku? Pitää laittaa mietintään..

Niin ja minulla on tosiaan omia bingoja työnalla (taisin tosiaan hurahtaa :D)! Kunhan saan jonkun version valmiiksi, voin laittaa sen teille tänne näytille :)

6 kommenttia:

  1. Kivoja hääbingoajatuksia. :) Laitatko vielä lainaamiesi kuvien yhteyteen linkin suoraan Sarandian nettisivuille www.sarandia.fi? Kiitos. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos vinkistä, linkki korjattu näiden kuvien kohdalta :) Sarandiasta tosiaan voi tilata suoraan bingoja, jos ei itse halua askarrella ja kauniita malleja kyllä löytyy!

      Poista
  2. Odotan mielenkiinnolla, millaisen bingon suunnittelet! Koska itsekin olen ajatellut bingon väkerrellä ja tällä hetkellä kaikki ideat ovat tervetulleita. :) Tuollainen tutustumisosio bingoon olisi kyllä kiva. Haluaisin niin saada ihmisiä sotkettua ja hengaamaan yhdessä. Bingo voisi toimia hyvänä jäänmurtajana. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näimpä, olisi todella ihana saada kummankin sukulaisia tutustumaan toisiinsa ja tämä voisi olla siihen yksi keino :)

      Poista
  3. Suosittelen ehdottomasti bingoa, jos yhtään siltä tuntuu! Olen ollut useissa bingollisissa häissä ja se on otettu tosi kivasti vastaan :) Tässä vinkkejäni bingon suunnitteluun, mikäli sellaiseen päädytte: http://makeaweddingblog.blogspot.fi/2015/01/nain-onnistut-haabingolla.html Kiva muuten myös, että pari suunnittelemaani bingoa on päätynyt juttuun kuvitukseksi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, pitää käydä heti katsomassa :) Ja sinun tekemäsi bingot ovat kyllä todella hienoja!

      Poista