torstai 16. huhtikuuta 2015

Mitä hääkakun lisukkeeksi?

Nyt kun pääsin hääherkkujen pariin, on ihan pakko kakun jälkeen ideoida vähän myös muita kahvipöydän herkkuja, joita on niin monia ihania vaihtoehtoja! :) Tietysti pitää yrittää muistaa, että jälkiruokaa ei tarvitse olla aivan älyttömiä määriä, sillä yleensä vieraat ovat jo aika täynnä ruuasta kahvien alkaessa. Kakku on meillä kahvipöydän kohokohta, mutta kakun ohella olisi kiva olla jotain pientä herkkua, mistä valita. Tässäpä siis tämänhetkisiä ajatuksia näistä herkkulisukkeista: 

1. Cupcakes

Minä olen itse rakastunut cupcakesien leivontaan, joten olisihan se minun näköistä, jos niitä löytyisi myös hääpöydästämme - tosin nämä tilaisin ammattilaisilta. Cupcakesit voivat kuitenkin olla todella täyttäviä, joten haluaisinkin sellaisia vähän pienempiä leivoksia kakun ohelle, jolloin niitä ehkä jaksaisi syödäkin :)



2. Macarons-leivokset

Tuore löytöni ovat macarons-leivokset (ihan parhaita olen maistanut Rovaniemellä Joulupukin kylässä, suosittelen!) ja lisäksi ne ovat niin kauniita, niitä saa ihan missä värissä vaan ja hyvin tehtynä maistuvatkin suussa sulavilta!



3. Karkkibuffet

Me ollaan Mikon kanssa molemmat aivan hurahtaneita irtokarkkeihin, joten karkkibuffet pienellä suolaisella lisällä on kyllä ehdottomasti meidän juttu, ja jopa sulhanen oli siitä todella innoissaan ja alkoi heti miettimään, mitä karkkeja sinne haluaisi :D



Olisiko tässä jo tarpeeksi makeaa yhdelle kattaukselle? Vai pitäisikö vielä/vaihtoehtoisesti pöytään mahduttaa esimerkiksi joitain raikkaita hedelmiä/marjoja ja vaikka suklaasuihkulähde niiden dippaamiseen? ;) (vähän kyllä valkoinen mekko pelottaa :D)



Saa nähdä, mitä näistä päätyy lopulta meidän herkkupöytään, mutta ainakin jotain varmasti sijoitetaan meidän kahdelle uudelle kerrosvadille, jotka tulivat tänään potista! Olin niin onnellinen, kun nämä Hyvän Tuulen Puodin alennusmyynneistä tilatut astiat tulivat postista ja ne ovat kyllä ehdottomasti osa meidän hääkattausta, mitä niihin sitten keksitäänkään :)



Miltä teidän muiden herkkupöytänne näyttää? Mitä kahvin lisukkeena on tarjolla? :)

2 kommenttia:

  1. Kaikki esittämäsi vaihtoehdot kuulostaa hyvältä! :) Kuppikakuissa olisi se hyvä puoli, että jos ei haluaisikaan kakkua voisi ottaa sellaisen, toisaalta macaronitkin on tosi kivoja samoin kuin karkkibuffetkin. Meidän juhlissa oli kakun lisäksi karkkibuffet ja se oli kyllä menestys.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Karkkibuffet on meilläkin yksi suosikeista ja mukava kuulla, että teillä siitä on tykätty! :)

      Poista