sunnuntai 23. marraskuuta 2014

Millaisia musiikkiesityksiä häihin?

Olen alkanut jo alustavasti pohtia, millaista musiikkia haluaisin meidän häihin. Minulla on itsellä vuosien musiikkiharrastustaustaa, joten haluan ehdottomasti sekä kirkkoon, että hääjuhlaan livemusiikkia, mutta olen pohtinut, tahdonko bilebändiä vai enemmän akustisia esityksiä. Tällä viikolla rohkaistuin kysymään opiskelukaveriltani, kitaraa soittavalta mieheltä, haluaisiko hän mahdollisesti esiintyä häissämme - ja hän on muuten aivan loistava laulamaan ja soittamaan! Lisäksi minulla olisi mielessä muutama ihana kappale, jotka sopisivat todella hyvin soitettaviksi kitaralla. Hän vastasi, että tulisi esiintymään häihimme todella mielellään ja olin käsittämättömän innoissani! Nyt siis ollaan alustavasti sovittu, että saisin ainakin kitaramusiikkia mahdollisesti sekä kirkkoon että hääjuhlaan ja aina on mukavampaa, kun esiintyjä on entuudestaan tuttu!

Toisena musiikkiesiintyjänä minulla on mielessä toinen kaasoni, joka soittaa saksofonia ja todella hyvin soittaakin. Haluaisin mahdollisesti myös hänet soittamaan ainakin hääjuhlaan, riippuen paljonko esityksiä kirkkoon saadaan hyvin sovitettua vihkikaavan lomaan. Näin meidän häissämme olisi siis ainakin kitaran soittoa ja laulua sekä saksofonin  soittoa ja mahdollisesti kaasoni voisi ottaa myös jonkun kaverinsa mukaan soittamaan duettoa.  Yksi mahdollisuus on myös pyytää jonkinlaista lauluyhtyettä oman harrastuskuoroni kokoonpanosta esiintymään.

Toinen kaasoni kyseli minulta kuitenkin bändistä ja en ole vielä aivan varma, haluanko bilebändiä vai en. Pidän kyllä todella paljon livemusiikista, mutta tarvitseeko muiden esityksen oheen enää bändiä? Ja voisiko illan tanssimisen taustalla soida hyvistä kaiuttimista bändin sijaan soittolista? Onneksi päätöksiä ei tarvitse tehdä nyt ja kokonaisuuteen vaikuttaa varmasti myös se, millaisia akustisia esityksiä ja montako lopulta häihin muotoutuu. On kuitenkin ihanaa, kun jotkin asiat alkavat jo näinkin hyvissä ajoin loksahdella paikoilleen ja eihän sitä koskaan tiedä, vaikka joku tuntiksikn jonkun hyvän bilebändin, jonka saisi kohtuu hintaan esiintymään!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti